Hodnocení obchodu

4,9 229 hodnocení
5
220x
4
6x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.3.2021
Spolehlivý.
Avatar autora | 25.3.2021
+ rychlé doručení
+ dobrý výběr produktů
+ s produkty jsem maximálně spokojen

H Avatar autora Hana | 24.3.2021
Velmi spokojená.
O Avatar autora Ondra | 15.3.2021
Objednavka byla rychle vyrizena. Po doruceni zasilky bylo zjisteno, ze neni uplna. Problem jsem nahlasil a vse bylo bleskurychle vyrizeno. Dekuji za kvalitu sluzeb.
Avatar autora | 14.3.2021
Velmi vstřícné a seriózní jednání.
EC Avatar autora Elena Cigánková | 9.3.2021
Spokojenost
O Avatar autora Ondřej | 8.3.2021
Zatím používáme krátce. Pozoruji lehké zklidnění, spí se mi trochu lépe, ale zatím jen mírné zlepšení na úrovni placeba. Očekávám, že poznám rozdíl po delším užívání.
Avatar autora | 4.3.2021
Poslali jste mi balíček do zásilkovny daleko od bydliště, doprava trolejbusem a pěší, zásilkovna navíc nebere karty, a bankomat v Koblově není. Cigánková Elena
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyla spokojena s doručením. Vaši objednávku jsme ověřovali a byla odeslána na pobočku Zásilkovny, kterou jste si zvolila v objednávce. Přesto budeme rádi, když k nám zachováte přízeň a věříme, že jste se zakoupenými produkty spokojená. Vojtěch Pukanecz za tým Hemps.cz
I Avatar autora Ilona | 25.2.2021
CBD 10%, prozatím jen divoké dny, nic příjemného a budím se v noci stejně, ale přes den pozoruji lehké zklidnění, užíváno pár dnů.
I Avatar autora Iveta | 23.2.2021
20 % CBD olej objednán na velkou chronickou bolest páteře, 5 dní kapka večer, kapka ráno, bolest zatím beze změny, ale zřejmě to chce delší dobu alespoň k mírnému zmenšení bolesti, rozhodině se cítím více v klidu, v noci mě bolest tak často nebudí, takže spokojenost a věřím, že ještě bude líp
M Avatar autora MV | 23.2.2021
Používám na diagnózu otoky sítnice. Zlepšuje stav. Děkuji.
Avatar autora | 23.2.2021
rychlost dodání, komunikace
Avatar autora | 17.2.2021
Vše super, sice došlo ke zpoždění dodávky, ale dostala jsem kompenzaci ve formě velkého dárku, takže spokojenost.
Avatar autora | 16.2.2021
+ rychlé dodání

HK Avatar autora Halina Kuligová | 9.2.2021
Dobrý den, s olejem jsem moc spokojená. Jsem ráda, že se po více než roce neprospaných nocí, díky kojení a nespavému dítěti, konečně vyspím. Olej blahodárně působí na tělo i mysl. Člověk nejen dobře spí, ale ráno se cítí odpočatý (farmaka působila pouze na rychlé usínání a způsobovala ranní únavu a nevyspání ). Je super, když to jde vyřešit přírodní cestou, bez chemie. Děkuji!
KB Avatar autora Kateřina Baziková | 6.2.2021
Doporučuji.
P Avatar autora Petra N. | 2.2.2021
Naprostá spokojenost, doporučuji.
MK Avatar autora Martin Koreček | 31.1.2021
Všechno paráda.
Avatar autora | 30.1.2021
+ Rychlost spolehlivost

Za me vyborny obchod
MV Avatar autora Martin Vrožyna | 26.1.2021
Bez výhrad. Rychlé dodání.